dijous, 30 d’abril del 2015

I like... Mercedes-Benz GLA

Imatge de Mercedes-benz

Com es nota que no fa massa he començat aquest bloc, perquè avui obro una nova secció: I like... I de què anirà aquesta secció? Doncs com no podia ser... de COTXES. I no de qualsevol, sinó dels que m'agraden; amb això vull dir que si no tinguessin els preus que tenen, estarien al meu garatge, o si més no, un sí. Només em fixo amb l'aspecte físic d'ells, la veritat és que la potència, el consum..., en aquesta secció és igual.

Sóc d'aquelles que quan vaig amb cotxe (si vaig de copilot), no paro de mirar els que m'avancen a l'autopista, o els que em venen de cara quan la carretera és de dos carrils, o els que estan aparcats, etc. És com una obsessió! Però el cotxe del qual us parlo avui el vaig descobrir tot passejant pel meu poble. Vaig veure el seu darrere i em vaig enamorar. I si voleu que us digui la veritat, no n'he tornat a veure més. Quina llàstima!

Característiques més destacades:
- Cotxe tot terreny
- Esportiu.
- Diferents models (45 AMG, 200, 250, 250 4MATIC)
- Diesel o gasolina
- Pintura, llantes i tapisseria a escollir
- Infinitat d'equipaments (la majoria a part)
- A partir de 31.575,00 €

Si t'interessa saber més sobre aquest cotxe, ves a Mercedes-Benz.

dijous, 23 d’abril del 2015

Reading... Montesa, the art gallery

Imatge de todotrial.com

Feliç Sant Jordi a tothom!

Aprofitant que avui és un dia que es regalen llibres, fins i tot a aquells que normalment no en llegeixen, obro una nova secció on podreu trobar llibres de tota mena, sempre relacionats amb el motor. Com ja us vaig comentar en el primer post, sempre seran llibres que m'agradin; no pel fet de ser de motor en parlaré.

Coneixes algú que sigui apassionat de les motos i, concretament, de Montesa? Doncs Montesa, the art gallery és ideal. És un recorregut per la història de la marca catalana. A més, està molt ben documentat amb imatges extraordinàries dels models de les motos.

Perquè us en feu una idea, mireu aquest vídeo:


dilluns, 20 d’abril del 2015

Esperit de Montjuïc 2015


Imatge d'Esperit de Montjuïc

Algú de vosaltres va anar a l'Esperit de Montjuïc?

Un cap de setmana ple de motor i d'història al Circuit de Catalunya i jo no hi vaig poder anar. Quina llàstima! Quan coincideixen dos esdeveniments que vols visitar has de prioritzar els interessos de la família i, aquesta vegada, el motor va perdre. Tampoc em queixo, el Saló del Còmic també és una gran proposta i el dia va ser molt satisfactori, sobretot per la meva filla que es va poder fotografiar amb les seves heroïnes del moment (i crec, la de moltes nenes), l'Elsa i l'Anna de Frozen. Què tenen a veure amb el còmic? Que jo sàpiga res de res, però elles hi eren i la meva nena ho va agrair.

I què dir-vos de l'Esperit de Montjuïc? Doncs que van aconseguir reunir una setantena de monoplaces a la pista i van fer rècord Guinness. Havia de ser magnífic veure'ls rodar. A més també es podien veure els cotxes de molt a prop i hi havia activitats per a tota la família.

En fi, aquest any no ha pogut ser. Espero que l'any que ve no coincideixi amb res.

dijous, 16 d’abril del 2015

Benvinguts a Closer to the road

Generalment es sol associar el món del motor amb la masculinitat. Cada vegada que sento algun comentari referent a això, se'm fa un nus a qui sap on. No hi ha dret! Per què a les dones no ens poden agradar els cotxes, la Fórmula 1, el futbol, els còmics, l'enginyeria, els videojocs, etc.? Socialment està acceptat que una dona es tanqui a la cuina, que planxi, que anunciï cotxes, que faci patchwork (per què és un món femení?), però per què no pot jugar a futbol, parlar sobre motor?

Des d'aquest bloc, vull reivindicar que sóc dona i m'agrada el món del motor. No tinc idea de mecànica, sento a parlar del kers i ni tant sols sabia què era (ara ja sí, perquè ho he buscat), però m'és igual. A mi m'agrada l'espectacle, el disseny, la publicitat... 

En aquest bloc hi trobareu inquietuds, opinions molt personals sobre cotxes que m'agradin (els altres ni sé que existeixen), vivències relacionades amb el motor, publicitat de tota mena que m'hagi atret, fins i tot parlaré de cinema. 

Ja veieu que serà un bloc que tocarà moltes tecles, però amb el motor sempre de base.

Si ets dona i t'agrada el món del motor tant com a mi, ens veiem per Closer to the road.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...