dilluns, 11 de maig del 2015

Gran Premi de Catalunya 2015

Imatge de Wikimedia Commons

La Fórmula 1 ja ha arribat a Europa i concretament a casa nostra. Un gran esdeveniment per tots els pobles del voltant i un gran enrenou.

A mi sempre m'ha agradat el món de la Fórmula 1. El responsable és el meu pare. Quan era petita, els caps de setmana de F1 eren sagrats. I aquesta afició m'ha arribat fins avui. Però us confesso que ja no la segueixo tant. No sé si és per culpa dels fills, però ara veig molt poques curses, tot i que sé qui ha aconseguir la pole i qui ha guanyat la cursa.

Rosberg ha guanyat, Hamilton, segon i Vettel, tercer. La primera posició del mundial se la disputen els dos pilots de Mercedes, però de moment Hamilton li guanya la partida a Rosberg. Ho haurem de seguir cursa per cursa. Però no podem oblidar el Ferrari de Vettel.

Imatge de News page designer

El proper cap de setmana la F1 descansa. El Gran Premi de Mònaco ja ens espera per d'aquí a 15 dies. Diuen que és un dels circuits preferits dels pilots, però sovint, des del meu punt de vista, sol ser un dels més avorrits, sobretot als últims anys. Esperem que no sigui així i puguem gaudir d'un bon espectacle sobre 4 rodes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...